Op de dag van 21 Savage z’n Amsterdam-show staat hij twee keer als featuring in onze playlist

‘Uitverkocht’, valt er inmiddels te lezen op de website van AFAS Live. Dat betekent dat 21 Savage vanavond zo’n zesduizend mensen voor zijn neus kan verwachten, als hij in Amsterdam-Zuidoost het podium op wandelt. Het moge duidelijk zijn; Nederland is klaar voor zijn bezoek. Uiteraard zijn we erbij, maar eerst hebben we nog even de wekelijkse update van onze afspeellijst voor je gefixt. En, dat treft: 21 Savage staat er twee keer in. Zo was de man te horen op het nieuwe gezamenlijke album van 2 Chainz en Lil Wayne (Welcome 2 Collegrove); hij opent de track Big Diamonds. En daarnaast doet hij mee op een recente, ramentrillende tune van Tee Grizzly genaamt Loop Hole.

Maar in je voorbereiding op vanavond – of ergens verderop in de week natuurlijk – kun je óók genieten van nieuwe muziek van Drake, Jay Rock, Lola Brooke, Tion Wayne, DJ Premier X Common en Danny Brown ft. MIKE. Uit eigen land hoor je onder meer Kevin, Jong Louis X MC Lost, Vinny, Johnny Sellah X Q’N en een nieuwe Sevn Alias. Je snapt het; genoeg te ontdekken deze week.

Wij van HIJS houden je met een vaste playlist-update in de week up-to-date van de hardste tunes. Uiteraard beperken we ons niet. Wil je de redactie tippen? DM of mail ons. Stream de hele music update hieronder. Pro-tip: abonneer op die playlist en blijf altijd op de hoogte van onze smaak.

Geplaatst door bowie op 21 november 2023