Oliebollen, glühwein, kleurboeken en live graff: kom naar de Oliebollenjam 2024!

2024 is hier en we starten het jaar met onze oliebollenjam. Dat is dit jaar méér dan een nieuwjaarsborrel met live graffiti: we vieren namelijk de dertigste verjaardag van de graffiti-crew SHC uit Rotterdam-Zuid. Op zondag 14 januari is jong en oud welkom in de HIJS-loods aan de Korte Stadionweg 103B. Tussen 13:00 en 17:00 is er dan namelijk van alles te zien en te doen.

Wie jarig is trakteert, dus trakteert SHC op een eigen kleurboek! De kleurboeken zullen eenmalig gedrukt worden in een oplage van 1000 stuks, die gratis verkrijgbaar zullen zijn tijdens de Oliebollenjam. Daarnaast is er in de loods een gruwelijke crew-mural te zien en zal er een foto-expositie te zien zijn waarin de impact van SHC in het straatbeeld van Rotterdam wordt benadrukt.

Daarnaast is er voor de kids (breng je kinderen, neefjes, nichtjes en hun vriendjes) de mogelijkheid om mee te helpen met een graffiti-piece. Alle jonge bezoekers mogen met water based-verf de door SHC opgezette mural mee inkleuren. De kids mogen tot 16:00 helpen met spuiten, daarna wordt de masterpiece afgemaakt zodat iedereen een foto van het eindresultaat kan maken.

Wat: Oliebollenjam – HIJS celebrating 30 years SHC
Waar: Korte Stadionweg 103B, Rotterdam
Wanneer: Zondag 14 januari 2024, 13:00 – 17:00
Entree: helemaal gratis
Voor wie: alle leeftijden!

Wie zien we in Rotterdam aanstaande zondag?!

Geplaatst door bowie op 9 januari 2024