NSR Alert #4: RUM&SKUNK

Dit drietal uit Groningen rapt over wat ze bezig houdt. RUM&SKUNK brengt je Nederlandstalige hiphop met een stevige boombap sound. Op stage wordt dat vertaald naar een no nonsense show, waarmee ze onder andere op Eurosonic 2013 stonden. Live staat een flinke dosis energie centraal. Oftewel:RUM&SKUNK blaast! Tijd om de heren aan de tand te voelen.

 

Hoe wist je van het bestaan van de dropzone contest?
“We kwamen erachter via de website van HIJS.”

 

Waarom besloot je mee te doen?
“Omdat er vaak vanuit het een het ander volgt. Ons debuutalbum komt dit jaar uit en we willen zoveel mogelijk spelen om de mensen kennis met ons te laten maken. New Skool Rules zien we als een mooi platform daarvoor.”

 

Hoe ken je New Skool Rules en wat betekent het voor jou?
“We kennen het via de HIJS-site. Het betekent een mooi feestje in aantocht! Ik zou nu nog wel wat zinnigs willen zeggen, maar ik weet niet wat.”

 

Wat kunnen we van de show op New Skool Rules verwachten?
“We zullen een boombap hiphopact neerzetten. Energiek en afwisselend. Beats, rijms, flows en gezelligheid.”

 

Wat kunnen we in de toekomst aan muziek verwachten?
“We zijn bezig met het afronden van ons debuutalbum die dit jaar uitkomt. Ook komt er binnenkort een nieuwe videoclip uit.”

 

Waar kunnen we je binnenkort nog meer aan het werk zien?
“Op 6 april staan we in Meppel, bij de Popmarathon, op 5 mei staan we in Assen op het Bevrijdingsfestival.”

 

Wil je zelf nog iets kwijt?

Check vooral deze video.”

 

 

HIJS Presents: Dropzone Live! vindt op 5 april plaats in Factory 010. De avond begint om 19:00 en duurt tot 21:30. Kaarten zijn te koop aan de deur. Voor meer info over New Skool Rules ga je naar hun website.

 

WE GEVEN ELKE DAG KAARTEN WEG VOOR DE EERSTE AVOND VAN NEW SKOOL RULES (HIERMEE HEB JE TOEGANG TOT DE HIJS PRESENTS DROPZONE LIVE! IN FACTORY 010 EN DE WE LUV HIP HOP AFTERPARTY IN DE MAASSILO) DOOR MIDDEL VAN EEN RETWEET-ACTIE OP TWITTER. KLIK HIER EN DOE MEE.

Geplaatst door bowie op 27 maart 2013