Nog een weekje tot ADE Beats en dit zijn onze tips!

Over precies een week, op vrijdag 19 oktober, komt de hiphopindustrie weer samen tijdens de vierde editie van ADE Beats. De hiphopconferentie promoot de hiphop-, bass- en beatscultuur in Nederland én wereldwijd. Onder de headliners bevinden zich veteraan Just Blaze, ATL beatsmith London On Da Track en Major Lazer’s own The Jillionaire. Maar dat is niet het enige.

Wie liever kijkt naar hoe de vaderlandse hiphopscene beweegt, heeft ook genoeg te zien en te beluisteren. Geen producer of artiest maar wel benieuwd hoe de achterkant van de industrie eruit ziet? No problem, ook dan ben je meer dan welkom. ADE Beats heeft namelijk weer een zeer uitgebreid programma. Het event start al om elf uur ‘s ochtends. We raden je aan om ook echt zo vroeg aanwezig te zijn, want vroeg opstaan is het meer dan waard om alle knowledge op te zuigen. Door inspirerende Q&A’s, netwerksessies, masterclasses en panels krijg je de laatste informatie over opkomende hiphopmarkten, zakelijke kansen en nieuwe trends.

London On Da Track, die je kent van zijn beats voor onder meer Young Thug, praat over zijn producties, Noisey presenteert een panel over de toekomst van Nederlandse hiphop en bespreekt dat met Rotjoch, Lorenzo Jonathas -de manager van Broederliefde- en Brahim Fouradi en er is een Q&A met The Jillionaire. Als onderdeel van één van de populairste dj-formaties van de wereld, Major Lazer, heeft hij veel gezien en gedaan en is hij de ideale persoon om je alle ins en outs over de industrie te vertellen. De legendarische producer Just Blaze schuift aan in een panel met Steel Banglez (produceerde voor o.a. Wiley, J-Hus) en Nana Rogues (produceerde voor o.a. Drake, Section Boyz) om de evolutie van beatmaking door de jaren heen te bespreken.

Ook interessant; Akwasi interviewt Alex Boateng, één van de kopstukken van de urban scene in de UK. Verder de wereld in? Producers Yung Felix en Jack $hirak komen vertellen hoe zij hun stappen maken in de internationale scene en ook is er een panel bij te wonen over hoe hiphop op dit moment Azië overneemt. Dichter bij huis? Laat je eigen producties beoordelen door onder meer Leeroy van Zwart Licht en Tim Beumers of stel vragen aan Mula B, Leafs en JoeyAK.

Natuurlijk is dit nog maar een kleine greep uit een zeer uitgebreid programma. Het hele programma van ADE Beats kun je hier vinden en via diezelfde link koop je ook je tickets.

WIN TICKETS VOOR ADE BEATS 2018!

Niet kopen, maar winnen? Kan bij ons! Vertel ons in een mailtje o.v.v. ADE Beats waarom jij twee tickets verdient en je maakt kans: info[at]hiphopinjesmoel.com!

Geplaatst door bowie op 12 oktober 2018