Noah’s Ark, Sticks en PYKE gunnen nieuw talent de microfoon

Noah’s Ark en PYKE roepen talent op om hun eigen OPEN PYKE MIC-sessie op te nemen op een van de drie speciaal gemaakte beats van sor. Deelnemers maken kans om toegang te krijgen tot het PYKE Talent Program ter waarde van 15.000 euro, dat in juni zal worden uitgereikt door Sticks. Daarin zit onder meer coaching, een single-opname inclusief marketing en een videoclip! Let op: aanmelden kan tot 11 april!

Eerder verschenen er al PYKE MIC-sessies vanuit het Felix Meritis in Amsterdam. Verschillende artiesten maakten mash-ups van hun nummers en lieten niet eerder uitgebrachte nummers horen. Nu geven S10, Froukje, Zwangere Guy, sor, Typhoon en mede-initiatiefnemer Sticks de microfoon door. sor heeft drie beats aangeleverd waaruit je kunt kiezen; alle vocalisten -of je nou zanger(es) of rapper bent- kunnen erop losgaan.

Alle inzendingen worden beoordeeld door Noah’s Ark, Sticks en PYKE. Een selectie van dertig inzendingen krijgt vervolgens de kans om op een locatie in Tilburg, Zwolle of Amsterdam een professionele videosessie op te nemen, geschoten door dezelfde makers als de originele PYKE MIC-sessies; Since ’88.

Daar houdt het dus op voor de vakjury, want daarna is het aan het publiek om de voorkeuren uit te spreken. De opnames worden op Instagram geplaatst, waarna iedereen kan stemmen. De winnaar met de meeste stemmen krijgt toegang tot het PYKE Talent Program ter waarde van 15.000 euro.

Het PYKE Talent Program biedt de winnende artiest onder andere:
  • Studiosessies en A&R-advies
  • Budget voor je videoclip
  • Promo release van een single
  • Mix / Master
  • Coaching van een van de PYKE MIC-artiesten

Sticks: “Mijn PYKE-sessie met Typhoon was heel sick. De andere sessies zijn ook enorm tof geworden! We geven nu de kans aan het publiek om hun beste performance te geven. Ik ben enorm benieuwd naar alle sessies van iedereen!”

Iedereen, vanaf 18 jaar, kan en mag meedoen (individueel of in duo’s) aan de OPEN PYKE MIC. Talenten kunnen nu de beats downloaden en tot 11 april hun demo’s insturen via onderstaande link.

Alle informatie, de spelregels en de download voor de beats check je via de site van PYKE.

Geplaatst door bowie op 1 april 2021