NL producer Shroom gaat internationaal

Na in Nederland al voor menig rapper (bv. Lange Frans, Willy Wartaal, Darryl, Heist Rockah etc.) geproduceerd te hebben is het voor Shroom tijd geworden om zijn carrière een aantal niveaus verder te brengen. Na contact gemaakt te hebben met de Wu Tang affiliates Hell Razah en Shabazz The Disciple (T.H.U.G. Angelz) heeft hij 3 producties mogen leveren voor hun binnenkort op Babygrande te verschijnen album ‘Welcome To Red Hook Houses.’

Ook heeft Shroom de gehele productie voor het opkomende solo-album van Hell Razah (Sunz of Man/Wu Tang) voor zijn rekening genomen. Het album zal de naam “Sonogram” (Of the Renaissance Child) dragen. “Sonogram” zal later dit jaar wereldwijd in de schappen liggen, en is de opvolger van Hell Razah’s album “Renaissance Child”. Shroom is echter niet de enige Nederlandse inbreng, zo zal ook zangeres Romy (Voorheen beter bekend onder de naam “Jalise”) te horen zijn op het album.

Voor de mensen die niet langer kunnen wachten hebben Shroom en Hell Razah alvast een voorproefje, de track “Indian Giver” is te beluisteren op de myspace van beide heren.