Fernandes en Top Notch hebben de handen ineengeslagen om Surinaamse artiesten van toen en nu aan elkaar te koppelen. De tweede remix is inmiddels een feit en bestaat uit een ontmoeting tussen Edgar Burgos, de voorman van Trafassi, en Keizer. Check snel de video en maak kans op een VIP-reis naar Suriname die je wordt aangeboden door Fernandes.

Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw is een klassieke Surinaamse hit (1963) van Max Woiski jr. In het kader van Sranan Gowtu x Fernandes namen Edgar “Trafassi” Burgos en rapper Keizer het nummer onder handen. Deze remix is de tweede van in totaal drie remixen die deze zomer uitgebracht worden als onderdeel van het Sranan Gowtu project. Een project dat Surinaamse muzieklegendes van toen en nu samenbrengt.

 !function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(“https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=1167394314080107401565559″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_1167394314080107401565559″);

Deze zomer brengen Fernandes en Top Notch vijf verzamelalbums uit met muziek van Surinaamse helden van vroeger en nu, met daarop onder andere Max Woiski, Max Nijman, Trafassi, Keizer en Bokoesam. Daarnaast wordt een aantal exclusieve tracks en videoclips uitgebracht, waar Je Bent Nog Niet Gelukkig Met Een Mooie Vrouw de eerste van is. Klassieke Surinaamse tracks worden in samenwerking met jonge artiesten uit de Nederlandse hiphopscene opnieuw uitgebracht. Door een productie van Soulsearchin’ en door blaaspartijen van Jungle by Night is het nummer een ware tropische beleving geworden.

Meer Nieuws