Ben jij bezig met muziek produceren en lijkt het je wat om naast Kubus in de line-up van een party staan? Wil jij op iTunes staan met de officiële remix van de track Sherry van Kubus? Download dan de losse sporen van de HIJS Dropzone en ga freaken! In samenwerking met On Track Agency en Clownsville organiseert HIJS de Kubus Dropzone Remix Contest, je hebt vanaf vandaag tot en met 8 mei om Sherry te flippen. Maak je een EDM-remix, drum & bass-track of toch een hiphopbeat en spit je er een zestien op? Alles mag. Lees snel verder voor alle informatie.

De track Sherry is terug te vinden op Kick Snare Snicker, het eerste échte solo-album van Kubus. In 16 tracks schiet het de bocht uit, zoekt het de grens op en blijft het boeien.
 

Kubus zit niet te wachten op een Kubus junior, hij wil juist dat iemand de beat naar zijn hand durft te zetten, in welk genre dan ook: “Ik wil verrast worden, dus hou je echt totaal niet in. Durf te proberen, ik ben zelf vaak voor de underdog dus ik wil echt iets anders horen dan dat de track nu is. Denk buiten het kader!”, aldus de Zwolse producer. De maker van de tofste remix wint een dik prijzenpakket. Wat daarin zit? Check:

 

Prijzenpakket:

 

– Een dagje produceren in de studio van Kubus

– Maxi-single met de originele versie van Sherry op iTunes

– Naast Kubus in de line-up een show geven

– Samen met o.a. Kubus een Shourai Session

– Een jaar lang alle releases van Clownsville

– Een interview op Hiphop In Je Smoel

– Gesigneerde versies van MC2, DMT en Kick Snare Snicker

 

Al sinds 2004 is Kubus een van de hofleveranciers van de Nederlandse hiphop. Met zijn inventieve ‘één-been-in-de-techno’-beats was hij verantwoordelijk voor producties van onder meer Jawat!, Rico, Sticks, Duvelduvel en BangBang.

 

UPDATE: de contest is opnieuw een week (van 20 t/m 27 mei) open, zodat iedereen zijn/haar remix af kan maken, of om een nieuwe te droppen! De regels zijn nog steeds hetzelfde, zie hieronder:

 

De losse sporen van Sherry zijn hier te downloaden.

 

Hoe schrijf je je in?

 

– Upload je track in de Dropzone, kies voor de contest Kubus Dropzone Remix Contest

– De inzending moet minimaal vijf regels biografie bevatten

– Een goede (pers-)foto

– Contactinfo (incl. e-mailadres) waarop we je kunnen bereiken

– Inzenden kan tot 27 mei, 00:00

 

We wensen alle deelnemers veel succes en vooral veel plezier met het remixen van Sherry.

Meer Nieuws