Verhuizing en open dag HipHopHuis

In augustus wordt het pand aan de Delftsestraat 17 officieel geopend. "In dit pand kunnen we eindelijk al onze verschillende disciplines samen kwijt. Naast dans krijgt ook bijvoorbeeld beeldende kunst en muziek hier een plek. We delen het gebouw straks met onder meer rapper Winne en stylist Isis Vaandrager. Ook willen we door onze regionale functie goed bereikbaar zijn en dat kan op deze locatie", aldus mede-oprichter Aruna Vermeulen. 

Komende maandag 23 januari is het nieuwe pand voor iedereen te bezichtigen vanaf 16 uur. Aruna lanceert die middag een crowdfunding project waarbij mensen die het HipHopHuis een warm hart toedragen vierkante meters kunnen aanschaffen. Voor honderd euro per vierkante meter maken sponsors zo de vloer mede mogelijk, in ruil waarvoor zij hun naam op de vloer krijgen. Onder andere Winne heeft dit al gedaan. Meters kopen kan via een mail naar info@hiphophuis.nl. Voor investeerders die graag wat groter denken zijn er ook nog een muziek-, dans- en kunststudio die wachten op een mooie inrichting, wat extra geld kost.

Op 31 augustus opent het HipHopHuis officieel de deuren van het nieuwe pand, wat gelijk valt met het tienjarig bestaan. Ook wordt op deze dag de vloer met namen van donateurs gepresenteerd.