Talent Meets Talent #6: De Dropzone is weer open!

Wie ons al een tijdje volgt weet: To The Max is gaande! Twee Talent Meets Talent-avonden, waarvan de beste acts doorgaan naar Talent On Stage dat in het najaar plaatsvindt en waar ze mogen rocken in het voorprogramma van grotere hiphopacts. Bij de vorige editie stonden o.a. Desmond Read, Vivants, Le Seton en Gianski in de Hall Of Fame. Sta jíj er op 3 juni?

ToTheMaxAffoeHeader

De tweede Talent Meets Talent-avond in de 2016 reeks is op vrijdag 3 juni, wederom in de Hall Of Fame in Tilburg. De inschrijvingen zijn vanaf vandaag geopend, dus wil jij rocken weet je wat je te doen staat:

Upload je track/video/release in onze Dropzone onder de contest ‘Talent Meets Talent #6: 3 juni’ en je doet automatisch mee. De beste acts worden vervolgens geselecteerd en krijgen bericht dat ze mogen spelen. En als je daar een dikke performance neerzet, zien we je in het najaar terug op de On Stage-editie, waar je langer de tijd krijgt om een show neer te zetten met gevestigde hiphopacts. Easy does it, right? Let wel op: inschrijven kan t/m zondag 3 april!

Direct inschrijven doe je via deze link!

De aftermovie van de laatste Talent Meets Talent editie, door SikNSjit:

Alle info over To The Max en Talent Meets Talent is te vinden via Facebook.

Geplaatst door bowie op 29 februari 2016