De uitslag van de I Love Hiphop Dropzone Contest is bekend! We hebben 5 acts geselecteerd die vanaf nu onderling gaan strijden voor een show op het Haagse hiphopfestival I Love Hiphop, dat op zondag 22 juni plaatsvindt in het Paard van Troje. Vanaf vandaag kun je stemmen op je favoriete act. De act die binnen één week de meeste stemmen weet te krijgen rockt op 22 juni in een line-up met onder meer Great Minds en Dynasty.

De acts waarop je vanaf nu kunt stemmen zijn (en beluister vooral de inzendingen!):

 

Shadex

Profix & Eclips

Jeevz

Steev

Starrlight

 

Een van bovenstaande acts zal dus een show rocken op I Love Hiphop in Den Haag op 22 juni. Het festival heeft als headliner Great Minds weten te strikken en verder treden onder meer Dynasty (USA), Kubus, Krampfhaft, Roy Kable en Kingsize op. Kortom; een line-up waar je als mc tussen wilt staan! We roepen de acts dan ook op om massaal stemmen te vergaren.

 

Stemmen

De poll is vanaf nu geopend. Het concept is simpel, check de onderstaande acts en bepaal wie jij op 22 juni live on stage wil zien naast onder andere tijdens I Love Hiphop 2014 in Paard van Troje te Den Haag. Log in en klik op de naam om je stem uit te brengen. Klik hier om te stemmen!

 

Geen account? Log in met Facebook of maak een account aan.

 

Check de inzendingen van de vijf acts hieronder:

 

Shadex

 

Profix & Eclips

 

Jeevz

 

 

Steev

 

 

Starrlight

 

 

Alle informatie over I Love Hiphop Festival lees je op hun gloednieuwe website en het Facebook-event.

Meer Nieuws