Op 31 maart vindt de tweede editie plaats van Tekstuur Live in WORM en met Sjaan Flikweert en Insayno hebben we opnieuw twee fijne artiesten te gast met wie we hun favoriete tekstfragmenten bespreken.

Sjaan Flikweert maakte de audiovisuele dichtbundel ‘ergens thuis en de ruimte ertussen’. Ze maakt spoken word, muziek en danstheater. In haar werk zijn woord en beweging vervlochten met elkaar, met een hoofdrol voor de kleinste details. Met Mirte Hartland en Jorgen UNOM werkt ze momenteel aan de voorstelling ‘De werkelijkheid heeft mij niet nodig’. Tijdens deze aflevering vertelt ze welke tekstfragmenten op haar het meeste indruk maakten.

Als battlerapper ging Insayno er met de nodige prijzen vandoor. In 2016 bracht hij het album ‘Dwaalspoor’ uit en een jaar later won hij een Van Dale Spoken Award in de categorie lyrics. Zijn maatschappijkritische teksten brengt hij immer met het nodige vuur en in WORM vertelt hij welke werken hem hebben geïnspireerd.

Uitzending is op 31 maart om 21:00 te zien op het Vimeo-kanaal van WORM. Uiteraard bestoken we je rond die tijd vanzelf met een link via onze socials.

Meer Hijs Poetry, Nieuws