In de aanloop naar POW! WOW! Rotterdam zendt OPEN Rotterdam de driedelige docuserie ‘Road To POW! WOW! uit. Daarmee laat A Shock Productions je kennismaken met verschillende kunstvormen die 15 en 16 september terug te vinden zijn op het gratis festival op de Keilewerf. Tot aan het festival zie je elke zaterdag om 18:35 een nieuwe aflevering op OPEN Rotterdam, en daarna ook online.

In de eerste aflevering staan vier freerunners centraal. Zij vertellen wat deze sport voor hen betekent, hoe ze ermee zijn begonnen en wat je van hen kunt verwachten tijdens POW! WOW! Rotterdam. Op een creatieve manier omgaan met bewegingsmogelijkheden in je omgeving is ook een vorm om jezelf te uiten; dus het heeft zeker raakvlakken met de kunst die je op het festival tegen gaat komen.

Op 15 september kun je een heus ‘Tag Tournament’ zien. Om erachter te komen wat dat precies inhoudt, check de je eerste aflevering van de docuserie hieronder.

Meer informatie over POW! WOW! Rotterdam lees je hier en zorg ervoor dat je jezelf op aanwezig zet in het Facebook-evenement.

Meer Nieuws