In 2018 startte Parfun de BoemBoem met de serie woordkunstenaar~zonder~beats. Daarin dragen rappers hun teksten voor zonder de beats waarmee ze normaal gesproken optreden. Sticks was de eerste in deze serie en tevens naamgever. “Kondig me maar aan als ‘woordkunstenaar zonder beats”, zei hij vlak voor hij het podium op moest. Dit weekend is het de beurt aan zijn maten Rico en Freez.

De rauwe haven van Rotterdam is op 7 september het decor van de expeditie die Parfum de BoemBoem en Fabrique Mozaique organiseren. Die dag ontdek je alles over het avontuurlijke M4H-gebied, dat we vorig jaar verfraaiden met veel kunst tijdens de eerste editie van POW! WOW! Rotterdam. Onderweg word je verrast met optredens van Rico (tijdens de havenroute die start om 15:00 bij Weelde in Rotterdam), Freez (tijdens de tour die start om 23:00 op dezelfde plek) en M. & Winterdagen met een nieuwe compositie over de haven.

“Voor Parfum de BoemBoem is het belangrijk om op deze manier de in onze ogen zeer interessante teksten van rappers meer aandacht te geven en bovendien, omdat veel van deze teksten over de fysieke stad en de transformatie van de stad gaan. Dat is namelijk waar Parfum de BoemBoem overgaat: programma’s maken op toffe bouwputten en die verrijken met optredens van bands en performers”, aldus de organisatie.

ZA 7 SEPTEMBER
TIJD: 15:00 – 17:30 u (graag 15 min voor aanvang aanwezig zijn)
START- EN EINDLOCATIE: Weelde
PRIJS: € 11
Dit is een looproute!

Tickets zijn te koop via deze link.

Meer Nieuws, Rotterdam