PSL-Persoonlijk naar finale GPZH

De live-opname van de mc van het Eastgarden Music collectief overtuigde HIJS het meest en dus kan PSL in juni in Rotterdam gaan strijden voor de hoofdprijs. 

Ook de overige acts die via Dropzone in hebben geschreven, kunnen die finale nog bereiken door voor 1 maart via de reguliere inschrijving mee te doen. De inschrijving verloopt volledig digitaal, men kan drie MP3-tracks, een biografie en promotiefoto uploaden op www.gpzh.nl. Alle inzendingen worden beluisterd door een jury die bestaat uit professionals uit de muziekscene. Deze jury selecteert de acts die doorgaan en verstrekt aan elke deelnemer een rapport met bruikbare tips. Inschrijving bij en deelname aan de GPZH zijn volledig gratis. 

De GPZH fungeert als professioneel podium voor bands en acts om hun kunsten in de bovenste regionen van de Zuid-Hollandse scene te vertonen en heeft daarnaast een uitgebreid prijzenpakket te bieden. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit prijzengeld ter waarde van 8.000 euro, optredens, diverse workshops en masterclasses, fotoshoots, cd persing, studiotijd en een promotioneel natraject.

De GPZH is een project van de Zuid-Hollandse Popunie