10 jaar na de release van de legendarische 'The Underground Hits' cd vond Redrum Recordz het tijd voor een nieuw deel in de vorm van: 'The Underground Hits...Again'.

De Underground Hits cd is een fenomeen en verscheen voor de eerste keer in 2001. In 2004 kwam er een vervolg dat resulteerde in een dubbelaar met maar liefst 37 tracks. Beide cd's stonden vol met talentvolle acts, veelal afkomstig uit Rotterdam.

Het derde album in de serie kent nationale en internationale namen die er niet om liegen. Verwacht bijdrages van gerenommeerde internationale artiesten zoals; Ice-T en Prince Po (van Organized Konfusion) en nationale oudgedienden als Deams, Git Hyper, Duvel en Terilekst. Daarnaast is er ook weer voldoende ruimte voor de nieuwe garde bestaande uit o.a. Dope D.O.D, Tastic, Dichter, Numaads, Avi, Rosa Ana en vele anderen.

Redrum Recordz stelt 500 gratis exemplaren beschikbaar aan BoomDox dat aanstaande zondag gaat plaatsvinden in de Nieuwe Oogst (Rotterdam). Wil je dit collectors item gratis in je bezit krijgen? Zorg er dan voor dat je 25 september tussen 13:00 – 15:00 uur bij de eerste 500 bezoekers van BoomDox behoort.

Meer info: The Underground Hits

Meer HIJS Live, Nieuws