Op vrijdag 4 december gaat in Theater Zuidplein de nieuwe voorstelling van Marco Martens en Luan Buleshkaj in première. Voor Niks Nieuws bundelen zij de krachten voor een combinatie van spoken word, muziek en improvisatie. De primeur vindt plaats tijdens de IMPACT-showcase.

In Niks Nieuws vatten Marco en Luan het nieuws en recente topics samen door middel van spoken word, muziek en improvisatie. Ze reageren op recente gebeurtenissen en relatieveren het vooral door het terug te brengen naar de menselijke dramatiek die erachter schuit.

Het feit dat het reguliere nieuws zich richt op de incidenten, doet ons wereldbeeld vertekenen. In tijden van polarisatie gebruiken wij als makers het nieuws juist om de verbinding te zoeken. We lachen, ontroeren en relativeren”, laten de makers weten. Ze worden inhoudelijk gecoacht door Ad-Just Bouman en Jop Eikelboom.

Win 2 tickets!

Tot en met morgen, dinsdag 1 december 12:00, heb je de kans om twee tickets te bemachtigen. Wil jij a.s. vrijdag met eenvriend(in)/familielid om 16:00 of 20:00 (naar keuze) naar de IMPACT-showcase met o.a. Niks Nieuws? Mail vóór morgen 12:00 naar info@maakimpact.co o.v.v. Hiphop In Je Smoel. De winnaar wordt dinsdag via de kanalen van IMPACT (Instagram) bekendgemaakt!

Info:
IMPACT op Instagram / Tickets voor de IMPACT-showcase

Meer Hijs Poetry, Nieuws