De line-up voor het BoomDox festival 2012 is rond. Op zondag 23 september staat er een gevarieerd programma in en bij Mini Mall (naast BIRD), Rotterdam.

Het Zwolse trio Kubus, Rico en Sticks komt langs, evenals Top Notch labelgenoten Duvel X Nikes. De Amerikaanse rapper Oddisee, die dit jaar het sterke album People Hear What They See dropte, komt met een live band optreden. Verder zijn van de partij: Sammie + Del'Boy (UK), Safi & Spreej ft. Tiewai (BE) en Lexcouper.

De volgende acts treden ook op en presenteren tevens allemaal een nieuwe EP: Nul Elf Acht, Rmtainment presents Black Wolture en Conceptz en Eastgarden Music presents Persoonlijk “PSL” / Cerebros / Berry / Bren Emsee / Niyulah Melanin / DJ Salesman. In aanloop naar BoomDox releast DJ DNS nog een speciale mixtape.

Ook is er een buitenpodium met DJ Cut Nice en DJ Rockid (Fatlady) X DJ DNS en DJ EZD (Shit is Bangin) X DJ Mista Sweet en DJ SD (H3C). Hosts deze dag zijn RMB en Master Surreal.

Entree is 10 euro, kaartverkoop alleen aan de deur. Houd de BoomDox FaceBook en BoomDox Twitter in de gaten voor updates of kijk op www.boomdox.nl. BoomDox wordt georganiseerd door Hiphop In Je Smoel en Pass The Mic events.

Meer HIJS Live, Nieuws