Kendrick Lamar met live band op North Sea Jazz

Niemand minder dan Kendrick Lamar is bevestigd voor North Sea Jazz. Hij zal met een live band het podium betreden op 14 juli in Ahoy Rotterdam. North Sea Jazz is al geruime tijd niet vies van hiphop op het festival. Zo was Snoop Dogg een aantal keer te zien op het festival, evenals The Roots, Typhoon stond er met New Cool Collective en ook Kyteman's Hiphop Orchestra stond er al eens op de planken. Voor dit jaar staat tot nu toe naast Kendrick Lamar alleen Re:Freshed Orchestra gepland. Ongetwijfeld zullen er nog meer hiphopacts bevestigd worden voor North Sea Jazz. Onder andere Jay-Z (èn Justin Timberlake), Frank Ocean, Macklemore & Ryan Lewis zijn ten tijde van het festival in Europa. Allemaal acts die wij wel zien optreden op North Sea Jazz.

 

Dit jaar staan naast K.dot en Re:Freshed Orchestra onder andere Marcus Miller, Joe Jackson en Caro Emerald op het podium.

 

Voor een dagkaart betaal je € 79,- en een weekendkaart kost je € 189,-. Meer info over het festival kun je vinden je op de officiële website.

Geplaatst door bowie op 27 februari 2013