Ben je het ook soms niet eens met de beslissing van de jury? Neem dan nu het heft in eigen handen en stem op je favoriete Finalist!

Vanaf 3 november vind je op de website http://www.groteprijs.nl een stempagina met daarop een overzicht van alle finalisten in de vier categorieën van de Grote Prijs. Van elke finalist kun je een nummer beluisteren en de bandpagina bekijken waarop meer informatie staat zoals een biografie, een foto en de laatste nieuwtjes. Je kunt per categorie op een finalist stemmen, dus denk goed na over je keuze. Je kunt dit doen tot aan de finales. De winnaar per categorie gaat naar huis met de Samsonic Publieksprijs t.w.v. 1000 euro!

Heb je geen toegang tot internet? Niet getreurd want op de finales zelf kan je ook je stem laten gelden. De stemmen uit de zaal worden opgeteld bij de stemmen via de site. Het blijft dus spannend tot het allerlaatste moment.

Let wel op dat je vanaf het eerste optreden op de finale aanwezig bent, want alleen degenen die alles hebben gezien en dus bij de eerste band of act binnen zijn, krijgen een stemmuntje.

Meer info: http://www.groteprijs.nl

Meer Nieuws