Het Haagse festival I Love Hiphop heeft de line-up bekend gemaakt voor de 2012 editie die op zaterdag 23 juni plaatsvindt. In het Zuiderpark treden dan onder andere Typhoon (met band) en Kleine Viezerik op.

Ook Jimmy G, GMB (met band), Dichter x Boah, D. Lipps, DNG en Vinny staan op het programma. Verder is er een 2 on 2 breakdance contest en een enorme graffitimuur van 240 vierkante meter waar Pariz One (Portugal), SWET (Denemarken), Subs (Denemarken), Witso (Denemarken), Ces53 (Nederland), D-Virus (Nederland), MADE514 (Italië), Dado (Italië) en Joys (Italë) hun skills laten zien. I Love Hiphop is voor het eerst in het Zuiderpark en toegang is dit jaar weer gratis.

Ook tijdens Parkpop een dag later zijn er diverse hiphopactiviteiten zoals de Vestia Young Bboy League, een optreden van Kraantje Pappie, breakdance- en graffitidemo's en workshops. Zowel hiphop tijdens Parkpop als het I Love Hiphop festival maakt deel uit van de Haagse hiphop 10-daagse die georganiseerd is door Stichting AIGHT en Musicon.

Voor meer info over alle activiteiten van die 10-daagse (15 t/m 24 juni) check je hier

Meer Nieuws