Fans van street art, poetry en live muziek komen dit weekend (24 en 25 september van 11:00 tot 19:30) aan hun trekken in Capelle aan den IJssel. Rewriters en CAPSLOC slaan namelijk de handen ineen om bedrijventerrein Mient te veranderen in een outdoor gallery. Er zijn workshops, er is poëzie én live muziek en 10 (inter)nationale straatkunstenaars zullen gaan painten. Het mooiste van dit alles? Het is helemaal gratis.

DSC_9398-klein

De live street art komt van diverse kunstenaars, waaronder Zenoy One 3DT (Parijs), Mile Team Rose Beton (Toulouse), OX Alien (van Lastplak), Dopie, Saïd Kinos, Narda en Mr June. Zelf aan de slag? Er zijn workshops voor jong en oud! De allerkleinsten kunnen op zoek naar miniatuur kaboutertjes tijdens een speurtocht die wordt uitgezet door de Utrechtse kunstenaar KBTR.

mientlive01010

Op de zaterdag is er een spoken word programma: onder meer O’tentic Tim, Neusa Gomes, M., Cees de Beer en Saleha Alienkid delen hun gedachten dan met het publiek. En er is live muziek van Stijn ‘Che’ Charpentier en de plaatjes worden gedraaid door Johan Draait en Miss Patty.

Alle info (waaronder het tijdschema) lees je in het FB-event!

Meer Nieuws, Rewriters