Vergeet die meubelboulevard deze Paaszondag! We hebben een veel mooier plan voor jou, je vrienden en familie. En als het aan beetje meezit houd je er nog mooie prijzen aan over ook. Wat dacht je van de eerste Rewriters Street Art Easter Egg Hunt?

Heb je de Rewriters app voor iOS of Android op je telefoon staan? Dan kun je tijdens Pasen een speciale versie van de wandelroute door het Oude Westen van Rotterdam lopen. Ben je te skeer voor een app van een euro die ons ondersteunt in onze werkzaamheden? Dan hebben we ook liefde voor je, en kun je de wandelroute uitprinten door op de onderstaande kaart te klikken.


Klik op de afbeelding om de kaart als pdf te downloaden.

Bij alle nummers vind je muurschilderingen. Op de route daarlangs kun je de tien verschillende paste-ups (opgeplakte street art) met een paasthema vinden. Heb je ze allemaal gevonden en gefotografeerd? Meld je in de winkel van Enfant Terrible (Gouvernestraat 56). De eerste 50 succesvolle speurders ontvangen gratis een leuke Rewriters goodie bag. De eerste 20 ontvangen daarnaast ook nog een exclusief Paasei, versierd door gerenommeerde kunstenaars als Nuno Viegas, Ozon, Ces53, Grphx.design, Maaike Canne, Nina Valkhoff en DoodKonijn. En ben jij de eerste die het gouden ei vindt? Dan ligt er voor jou een speciale art-print klaar

De mooiste foto’s van je speurtocht deel je op Instagram met de hashtag #RewritersEggHunt. Je kunt op 21 april 2019 heel de zondag met de Rewriters Street Art Easter Egg Hunt meedoen. De prijzen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, en Enfant Terrible is geopend van 11:00 uur ’s ochtends tot 17:00 uur ’s middags. Succes!

Meer Nieuws, Rewriters, Rotterdam