Je hebt mensen die voor nieuwjaarsrecepties een zaaltje of warme kroeg afhuren. Wij niet. Ook in 2020 houden we het bij HIJS straat, en luiden we het jaar in met de tweede editie van de Oliebollenjam! Die vindt zaterdag 4 januari plaats in hartje Crooswijk, en jij bent daarbij van harte uitgenodigd.

Vorig jaar hebben we voor het eerst het nieuwe jaar ingeluid met deze nieuwjaars-graffitijam, en dat was ondanks veel koude vingers verrekte gezellig. Vandaar dat we dit jaar besloten hebben het om een vervolg te geven, om het zo hopelijk tot traditie te kunnen bombarderen. Een aantal door de wol geverfde bombers zijn daarvoor gevraagd om hun talenten te laten zien in de HOF. Onder het genot van oliebollen en glühwein of chocolademelk gaan Dilk, Surch, Crook, Riots, Push, Eviks, Nike, Sicaz, Fokuz, en Floes Tattoo aan het werk op de muren van het Schuttersveld.

Jij bent daarbij van harte welkom om een slok mee te drinken en een warme hap gefrituurd deeg naar binnen te werken, of gewoon gezellig te komen ouwehoeren. Vanaf 13:00 gaan we los. Langskomen en meeproosten is net als vorig jaar helemaal gratis. Alvast in de stemming komen? Check de terugblik op de Oliebollenjam van vorig jaar.

Meer Nieuws