Ook dit jaar neemt Buma Rotterdam Beats bezit van de binnenstad van Rotterdam. Maar de plek waar de vierde editie van het internationale zakenplatform en showcase festival voor urban bass en beats plaatsvindt, is nog centraler dan voorheen. Het hart van het evenement verhuist naar de gele route vlakbij Rotterdam Centraal, die als een loper diverse voor de lokale cultuur belangrijke plekken met elkaar verbindt. Het festival zal dit jaar 14, 15 en 16 november plaatsvinden.

De vierde editie van Buma Rotterdam Beats zal overdag (onder de noemer BRB by Day) plaatsvinden op de locaties Bird, Bar Rotterdam en HipHopHuis, waar het vorig jaar nog plaatsvond in de Gouvernestraat.  's Avonds biedt Buma Rotterdam Beats een uitgebreid nachtprogramma (BRB by Night) vol optredens en feesten dat de nieuwste nationale en internationale trends signaleert.

 

Er zijn vanaf nu beperkt Early Bird combitickets (Day & Night) te koop voor de prijs van € 60,-. Voor meer informatie en tickets ga je naar de website van Buma Rotterdam Beats.

Meer Nieuws