Je hebt ’t misschien al gezien; de Facebookpagina van BoomDox veranderde afgelopen weekend in HIJS Live, inclusief nieuw logo en nieuwe huisstijl. Met HIJS Live focussen we vanaf 2017 op live performances. Dat kan rap zijn, maar ook beats of spoken word. Of, zoals bij het eerste event het geval is; street art! Op 4 en 5 maart presenteren we namelijk een massive collabo tussen Rewriters / CFH en The Bushwick Collective (Brooklyn, NY) in de Boezemstraat in de wijk Crooswijk te Rotterdam!

Street art-fans en andere nieuwsgierigen kunnen die dag langskomen in de Boezemstraat (ter hoogte van de Vaandrigstraat en Tamboerstraat) om te checken wat deze internationale samenwerking op gaat leveren: een exclusief kunstwerk dat -in verband met een geplande sloop- slechts tijdelijk te zien zal zijn en daardoor ook niet in de Rewriters-app en route opgenomen zal worden. De collabo is tevens een preview van wat Rewriters nog meer in petto heeft voor Crooswijk. Kom dus langs om deze exclusieve samenwerking tussen diverse Amerikaanse én Nederlandse kunstenaars live te aanschouwen!

Informatie over de line-up en beide street art crews lees je op Facebook. Vergeet jezelf niet daar aanwezig te zetten als je langs komt!

Like ook de pagina van HIJS Live om op de hoogte gehouden te worden van meer aankomende events.

Meer HIJS Live, Nieuws, Rewriters, Rotterdam