Het Eendracht Festival is het gratis toegankelijke Rotterdamse showcase festival dat twee keer per jaar een podium biedt aan creatieve Rotterdammers. Samen willen zij de binnenstad meer leven inblazen. Inmiddels is de derde editie gepland en wel op donderdag 27 februari. Meer dan 100 Rotterdamse (muziek-)acts, kunstenaars, organisaties en ondernemers zullen verspreid over 13 locaties op en rond het Eendrachtsplein laten zien en horen hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. BoomDox heeft opnieuw de eer om een locatie te hosten en dit is net als vorig jaar WORM geworden. Lees snel verder om te zien wie er in de line-up staan.

De grote bovenzaal van WORM zal het podium zijn voor de hiphopacts. De line-up is weer heel gevarieerd. Op 27 februari kun je onderstaande artiesten checken in WORM:

 

Lazey
Adilson Evora
Mc Ya
Mopperatchi
Maximus
De Nuance
Metalz
Roy Kable
G-no
DJ Salesman

 

Maar er is meer te zien op het Eendracht Festival. Zo zal de Coffee Company gehost worden door The Beatmakers Union met een beatmakers-sessie met de beste beatcreators van Rotterdam en kun je groovy sounds horen bij het All Eyes On podium in RACH (op skatepark Westblaak). Voor alle locaties geldt: gratis toegang. Voor alle info over locaties en optredende acts ga je naar de evenementenpagina op Facebook. Je kunt ook de algemene pagina van de organisatie checken.

 

Meer HIJS Live, Nieuws