Kun jij spitten en wil je meedoen in de nieuwe editie van de BoomDox Cypher? Kom dan op 5 juli naar het I Love Hiphop Festival in Theater aan het Spui te Den Haag om je rhymes te droppen. Iedereen is welkom! Lees snel verder voor meer informatie.

boomdoxstageschouwburg17mei

5 juli staat Den Haag weer in het teken van hiphop want I Love Hiphop vindt dan plaats in Theater aan het Spui. Met een niet te versmaden line-up voor de hiphopliefhebber: onder meer Slum Village, Maffew Ragazino, Cho, SFB, Mongoose en Mula & Louis B zullen optreden (de winnaar van deze contest trouwens ook!) en jíj kunt ook komen spitten! BoomDox organiseert, naast de reguliere events, namelijk nu een cypher tijdens I Love Hiphop en iedereen die wil kan de mic pakken en rappen op de beats van MUMA en de winnaar van Let The Rhythm Hit ’Em. De cypher zal worden gehost door Master Surreal. Niet echt van de cyphers, maar van de battles? Dan doe je gewoon mee aan de mc battle die ook op het festival plaatsvindt, kun je nog € 150,- mee winnen ook!

Tickets voor een hele dag I Love Hiphop kosten € 7,50. Wil je alleen het middagprogramma (met o.a. de BoomDox Cypher en de mc battles) bijwonen kost je dat € 5,-. De website van I Love Hiphop check je via deze link en de flyer van het festival check je hieronder.

ILOVEHIPHOP15flyertjes

Meer HIJS Live, Nieuws