We zien dat er regelmatig Vlaamse producers meedoen met #HIJSBEATS2, dus we besloten om de #HIJSBEATS2-karavaan ook eens naar onze zuiderburen te brengen. En dus doen we 30 april de vestiging van KEYMUSIC in Sint-Niklaas aan voor een instore workshop en de winnaar daarvan gaat natuurlijk weer naar huis met mooie prijzen. Scroll voor alle info.

HIJSBEATS_SintNiklaas

Instore bij KEYMUSIC
Zaterdag 30 april vanaf 12.00 is het tijd voor de een-na-laatste #HIJSBEATS2 workshop! Dit keer in België, bij KEYMUSIC aan de Ankerstraat 81, 9100 Sint-Niklaas. Aanwezigen zullen een beatworkshop krijgen van Fatty K (Team Marmalade, Marmalade Productions) en daarnaast zal Andy Søren hen de fijne kneepjes van Ableton Push 2 bijbrengen.

Inschrijven voor de instore workshop in Sint-Niklaas via deze link!

Online meedoen
De online #HIJSBEATS2 competitie van april wordt gejureerd door Inf, die je kent van zijn solo-albums The Go Round en Music For Crime Scenes of bijvoorbeeld van het album Insectenleven, dat hij maakte met Royal With Cheese. Zijn muziek verschijnt via het Amerikaanse Beats Broke label.

Inschrijven online beatbattle april

Wat kun je winnen?
Zowel de instore winnaar als de online winnaar gaan naar huis met een Ableton Live 9 softwarepakket, een interview op Hiphop In Je Smoel én mogen komende zomer meeproduceren aan het nieuwe compilatie-album dat we gaan uitbrengen en zullen presenteren op een hiphopfestival!

Voor in de agenda:
Inschrijven voor de workshop in Sint-Niklaas op 30 april kan t/m 29 april (max. 15 plekken, vol=vol!)
Inschrijven voor de online beatbattle kan vanaf vandaag t/m 29 april!

Alle info over #HIJSBEATS2 lees je op deze pagina.

Meer Nieuws