Heb je je handen er niet afgeknald met oud en nieuw dan is dit de ideale kans een biertje te komen pakken en te genieten van De Nomaden, Basic, Furiuz Stylez, DJ NeMoN, DJ DBS, The Floor Villains Crew en een dikke expo van Gek! Het moet niet gekker worden!

BACK ON TRACK Met Live : DE NOMADEN + BASIC + FURIUZ STYLEZ en DJ’s : NEMON + DBS
Host : BORRIE (Oostfront) / BREAKDANCERS : FLOOR VILLAINS CREW / Expo : GEK

Voor 2007 zijn we weer Back On Track met een gevarieerde line- up die aan al onze goede voornemens voldoet. De avond wordt geopend door het rapduo MiC & Maximus uit Delft, samen bekend als De Nomaden. Ze zeggen geen ‘knalrijmers’ te zijn maar verhalen over universele thema’s als hoop, ambitie, liefde, inspiratie en onrecht.
In de tweede ronde van de avond staat Basic, deze Engelstalige MC uit Hengelo/Nijmegen begon ooit als lid van Legal Offence maar ging daarna solo verder. Recent bracht hij een nieuw album uit ‘After The Smoke Clears’ genaamd.
De derde ronde biedt Furiuz Stylez uit Cuijk ons een knock-out partij. Deze crew bestaat uit LGM, TanMan en DJ Savage en timmert al een hele poos hard aan de weg. Tracks als Panna Punchlines en Kepala Batu hebben een trouwe aanhang in de wacht gesleept . Tel daarbij op dat DJ Savage onder andere het DMC Championship en de ITF Benelux titel op zijn naam heeft staan en ook heeft deelgenomen aan verschillende turntable worldfinals en je weet dat we vanavond een van de gevaarlijkste mannen achter de draaitafels hebben staan die ons land rijk is.
De avond wordt gehost door Borrie, DJ NeMon en DJ DBS verzorgen de tunes, Gek verzorgt een expositie en de Floor Villains Crew zal een breakdance demonstratie geven.
Kortom: het moet niet gekker worden!

Locatie: Merleyn, Nijmegen
Open: 21:00
Showtime: 22.30
Entree: € 5,- / € 3,50 met studiebewijs RU / HAN

Meer info:
www.merleyn.nl
www.floor-villains.tk
www.myspace.com/denomaden
www.myspace.com/justbasics
www.furiuzstylez.com
www.247store.nl

Meer Nieuws