Back On Track 3 is weer op de planken bij Merleyn in Nijmegen. Met een dikke live lineup en een exclusieve expo!

Voor Back On Track 3 hebben we weer n dikke line-up weten te realiseren, een avond die door host Basic aan elkaar gepraat zal worden.

Allereerst staat Royal op de planken om de spits op originele manier af te bijten. Deze rapper en producer geeft het woord excentriek een nieuwe betekenis. Hoewel Royal bij velen nog onbekend is, heeft hij zowel Engels- als Nederlandstalig al veel werk verzet. Laat je verrassen, luidt dus het devies.

Het Oostfront sloeg tijdens de Roos van Nijmegen in als een atoombom. De politiek beladen show had, mede door haar energieke karakter, tot gevolg dat deze muzikantenprijs in de wacht gesleept werd door het duo. De industrieel getinte hardcore hiphop van rapper Borriegineel en producer / backup-mc Marcus Sebastian mag met recht een aanrader genoemd worden!

De afsluitende act zijn de Goudse gebroeders Neo & Manu. Evenals Het Oostfront wordt hiphop als medium gebruikt om maatschappelijke, politieke en persoonlijke issues ter sprake te brengen. Zowel de energie als de overtuiging van de show is het waard om meegemaakt te worden.

Het geheel zal met de juiste tracks omlijst worden door de dj’s Nemon en Mista Sweet. Last but not least kunnen we deze avond een unieke samenwerking van JPK en P2 presenteren, twee artiesten die onder de noemer JP2K een speciale BOT-expositie zullen verzorgen.
De avond is medemogelijk gemaakt door 24sevenskateshop.

Wie: Royal, Het Oostfront, Neo & Manu, DJ Nemon, DJ Mista Sweet, JP2K
Waar: Merleyn, Nijmegen
Wanneer: Vrijdag 17 november
Hoelaat: 21.00 deuren open
Damage: €6,50 / € 5,- met studiebewijs RU / HAN

www.verwarring.tk
www.ready2rumbl.nl
www.24sevenskateshop.nl
www.merleyn.nl

Meer Nieuws