NIEUWE WEBSITE MEDIO JUNI ONLINE

UPDATE 30 MEI

Als je komt, moet je hard komen en daarom hebben we de lancering verschoven naar medio juni. We werken onder meer nog aan de migratie van het forum en dit heeft veel voeten in de aarde. Mede daarom bestaat er een mogelijkheid dat bij de live-gang het nieuwe forum er nog niet in zit.

Verder kunnen members en bezoekers zodra de nieuwe website live is feedback geven over zaken die niet lekker werken of beter kunnen. Met deze feedback gaan wij de website vervolgens verder optimaliseren. For the record: het gaat dan dus om bestaande functionaliteiten die verbeterd (kunnen) worden en niet om het toevoegen van nieuwe features.

Ten slotte hebben we nieuws over het inloggen op de nieuwe website. Members krijgen in aanloop naar de lancering een mailtje van de volgende strekking om opnieuw in te loggen:

Omdat we met deze nieuwe website zijn overgestapt op een nieuw systeem, ontvang je bij deze een nieuw wachtwoord voor je profiel. Hiermee kun je inloggen op de nieuwe site.

Na het inloggen op de nieuwe website kun je je wachtwoord weer aanpassen op je profiel pagina.

Heb je vragen of lukt het je niet om in te loggen? Stuur dan een mailtje naar info@hiphopinjesmoel.com met het onderwerp ‘Inloggen’.

__Inloggegevens nieuwe website: __

< hier staat je gebruikersnaam >

< hier staat je wachtwoord >

Note: onderstaande afbeelding is het design van de Home pagina. Dit design bevat ‘test’-content en de namen van sommige categorieën zijn nog niet definitief.

Het concept, design en technische realisatie van de website is gedaan door dpdk uit Rotterdam. Woensdag 1 juni gaat de vernieuwde website live, maar voor nu hebben we alvast een aantal nieuwe features op een rijtje gezet:

  1. De Agenda (Upcoming events in bovenstaand design) keert terug in het Magazine, dat verder bestaat uit Nieuws, Achtergronden, Interviews, Reviews en Past events uitgelicht.
  2. De Dropzone is een nieuwe categorie waar je zelf via je HIJS-profiel je werk kan plaatsen in de categorieën Rap, DJ/turntablism, Producing, Graffiti/Art en B-boying.
  3. In Media droppen we de nieuwste Video’s, Tracks, Visuals en Downloads.
  4. Het Kenniscentrum wordt een centrale plek waar we meer diepgaande content over de hiphopcultuur droppen. Dit kunnen scripties zijn, maar ook achtergrondartikelen over nieuwe trends en ontwikkelingen in de scene.

Verder kan je op de nieuwe website straks onder meer:

  1. Alle content delen/liken via Twitter en Facebook;
  2. inloggen en reageren met je Facebook account;
  3. nog steeds slap ouwehoeren op ons forum;
  4. fulltime muziek blazen via onze Soundcloud player.

Tot slot nog een paar belangrijke mededelingen:

Minder updates tot 1 juni

Vanwege de ontwikkeling van de nieuwe website kunnen we wat minder updates doen de komende weken.

Twitter

Met ingang van 1 juni gaan we een tweede Twitter account gebruiken. Via @HIJS_posts blijf je puur op de hoogte van nieuwe updates op de website en via @HIJS, ons huidige account, gaan we bijvoorbeeld live-verslagen van concerten doen of andere zaken communiceren. De tweets van @HIJS verschijnen tevens in de Twitter stream op de home pagina van de nieuwe website.

Facebook

O ja: voor 1 juni moeten we aan de 1000 fans komen, sjatoch?!

Spread the word!

Geplaatst door bowie op 8 mei 2011