Nieuwe muziek van JID, Fly Anakin, Cordae, Gunna, Saba en Joey Bada$$

De Spotify-update van deze week staat bol van de nieuwe Amerikaanse releases. Naast alle namen in de titel kun je ook nieuwe tunes van The Musalini & 9th Wonder, Earl Sweatshirt, AZ en 50 Cent horen. In Nederland lijkt het een beetje komkommertijd geweest te zijn wat betreft de singles, maar we kunnen verklappen dat er genoeg aankomt. Een klein snufje UK-vibes en Franse rap erbij en je hebt weer een verse selectie van twintig tunes waarmee je even vooruit kunt.

We zouden liegen als we het niet prachtig vinden wat er gaande is in Amerika. Jan en alleman hebben albums aangekondigd óf al gereleased. Vorige week was het de beurt aan Earl en Cordae, The Game zit met Hit-Boy in de studio om te werken aan #DRILLMATIC en ondertussen lijken ook Saba en Joey Bada$$ weer in album mode te zijn. Een winterslaap lijkt overbodig gedurende deze pandemie.

Verrassende samenwerkingen zijn er deze week van onder meer JID, 21 Savage en Baby Tate, die op een hele bekende sample springen waar ook Mos Def al eens gretig overheen rapte. Ook een mooie: RBDjan dropt een hele sicke nieuwe verse voordat hij Lange Frans achter de microfoon toelaat en Yssi SB drillt 2022 in met een collabo met Karma K. Om af te toppen is er een nieuwe tune verschenen van AZ en 2 Chainz (!?) op een productie van Statik Selektah.

Verrassingen genoeg dus, deze week. Druk op play en abonneer, zodat je volgende week gebakken zit met een nieuwe selectie tunes. Enjoy!

Geplaatst door bowie op 19 januari 2022