Nieuwe lichting hiphopacts op Talent Meets Talent #3

Volgende week vrijdag, 27 maart 2015, keert To The Max terug met een gratis toegankelijke editie van Talent Meets Talent in de Hall Of Fame te Tilburg. Tijdens de derde editie krijgt landelijk hiphoptalent weer de kans om hun netwerk te vergroten en zich te ontwikkelen op een podium. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met HIJS. Via onze Dropzone konden hiphopacts uit het hele land zich aanmelden.

MCGYVERTTMMcGyver op de eerste editie van To The Max – Talent On Stage, door Bogdan Khromov

To The Max en Hiphop In Je Smoel hebben vervolgens de acts geselecteerd. Er zullen optredens zijn van 14 hiphopacts en 2 beatmakers, waarna er nog een cypher zal plaatsvinden waaraan iedereen kan deelnemen. De uit Tilburg afkomstige MC Ya komt een speciale show geven genaamd Yakoustic, die onderdeel zal zijn van zijn afstuderen aan de Zadkine Popacademie.

De acts die daarnaast het podium betreden zijn Hmmarv, RVS, Nynkei, Feit, Vin Arge, Mr. Morbid & Melph, MB, Eauxby, Starrlight, Contrast, Oost Wanted, Mr. Memoir & Drico en Xlumzelf. Daarnaast laten de beatmakers ATLouis en Mr. DNYL hun producties horen. Alle acts maken automatisch kans op een plaats op de To The Max – Talent On Stage editie die later dit jaar plaats gaat vinden.

Voor in de agenda:
Wat: To The Max – Talent Meets Talent #3
Wanneer: vrijdag 27 maart 2015
Waar: Hall of Fame, Burgemeester Brokxlaan 6 (Spoorzone), Tilburg
Damage: niets, entree is gratis
Facebookevent

Tothemaxtmt3flyer

Geplaatst door bowie op 16 maart 2015