Nieuwe BBQ heat: Dave X Central Cee, Kendrick Lamar X Baby Keem, Latto X Cardi B

We snappen het wel als je deze week het vuur in je barbecue aanslingert. De temperatuur stijgt namelijk voor het eerst écht voor lange tijd naar leuke temperaturen, en daar hoort volgens ons een fris geluid bij. Onze afspeellijst heeft daarom weer een update gekregen en vormt de ideale soundtrack voor bij je saté, je zalm of je groentenspies. Zie de curatie ervan als de spices-mix waarmee je het inwrijft; het ís al lekker van zichzelf, maar het wordt nét iets smakelijker. We got you, fam. Druk op play!

Nu de tour van zijn nieuwste album ‘The Big Steppers’ erop zit en hij zich opmaakt voor een festivalrun waarin onder meer Rolling Loud Rotterdam zit, heeft Kendrick Lamar eindelijk even lucht. En dat hoor je aan zijn bijdrage aan The Hillbillies. Op die single – een nieuwe in een reeks met zijn neef Baby Keem – klinkt hij zorgeloos en speels. Een hoop bagage heeft hij natuurlijk al in 2022 achtergelaten.

Dat betekent dat hij lekker los de zomer van 2023 in kan; op UK drill hi-hats, elementen van Jersey Club, vindt na range brothers en family ties weer een collabo plaats tussen Lamar en Keem.

Je leest ’t goed, we lichten maar één track uit. Van een andere release komen we nog met een recensie. Stream hieronder alles en slinger die BBQ aan!

Geplaatst door bowie op 6 juni 2023