Nieuwe album van SoulStice in het najaar verkrijgbaar

Dit najaar presenteert Chicago rapper SoulStice zijn nieuwe album Dead Letter Perfect, welke hij zelf bestempelt als “het perfecte hiphop album”. Na het succes van Dark Water, een album wat hij met partner Haysoos onder het alias Wade Waters uitbracht, is de fulltime computer ingenieur solo de studio in gegaan om de opvolger van North By Northwest op te nemen.

Dead Letter Perfect bevat SoulStice’s vertrouwde sound van Chicago soul en East Coast boombap, wat resulteert in een commerciële hiphop plaat met een maatschappelijk gezicht. Op het album legt SoulStice een unieke reis vast: van de winderige stad Chicago tot Amerika’s politieke hoofdstad Washington DC en de rest van de wereld. Op zijn laatste groepsalbum werkte SoulStice nog samen met AZ, maar vindt het nu de tijd om te laten zien dat hij het zonder hulp van Haysoos en andere grote namen ook kan redden.

Drukke tijden voor SoulStice, want naast de release van het album staan er ook een aantal belangrijke shows in Japan in zijn agenda.