Nieuw: een fietstour langs de murals van POW! WOW! Rotterdam!

Tijdens de POW! WOW! Week gaan we niet wandelend, maar fietsend langs de muurschilderingen. Reserveren is gratis, en als je iets missen kan, kun je ter plekke betalen wat je wilt. Dagelijks tussen 5 en 11 september zal er een tour plaatsvinden door de wijk Feijenoord. Reserveringen zijn nu geopend!

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal deelnemers dat mee kan doen aan onze door een gids begeleide ‘work-in-progress’ rondleidingen gedurende de week beperkt tot tien personen per keer. In het overzicht hieronder, zie je hoeveel plekken er wanneer nog beschikbaar zijn. Klik op de gewenste datum, en je kunt direct een gratis reservering maken. LET OP: reserveringen dienen gemaakt te worden per persoon!

LET OP: dit jaar zijn de tours PER FIETS, aangezien de afstanden tussen de muurschilderingen groter zijn dan tijdens afgelopen edities! Onthoud alsjeblieft dat je een eigen fiets meeneemt tijdens de tour. We hebben geen fietsen beschikbaar!

WAT KOST HET? De kosten voor de tour zijn ‘pay-what-you-want’. Reserveren is gratis, en bij aanvang van tour vragen we je om per PIN een bijdrage te betalen op basis van wat je missen kan, en wat jij een fair bedrag vindt. Dat mag dus elk bedrag zijn, van nul euro tot de inhoud van Dagobert Duck’s pakhuis. De keuze is helemaal aan jou, en we gaan er je na afloop geen vervelende vragen over stellen.

(Scroll door het reserveringsformulier zodra je een beschikbaar tijdstip hebt aangeklikt)

WAT ALS ALLES VOL ZIT? Geen gids meer beschikbaar op het door jouw gewenste tijdstip? Niet getreurd! De tour (en vele andere street art tours door Rotterdam) is ook te lopen met behulp van de Rewriters app voor iOS en Android, het gratis (!) POW! WOW! Rotterdam Paspoort gidsboekje of door de kaart zelf te printen (binnenkort beschikbaar).

Daarnaast is het POW! WOW! Rotterdam Paspoort gratis beschikbaar bij alle partnerlocaties in de Afrikaanderwijk en Feijenoord (te herkennen aan de ‘OFFICIAL PARTNER’ sticker op hun raam of deur). In dit handige boekje op zakformaat vind je een kaart met de locaties van alle nieuwe muurschilderingen, en achtergrondinformatie over de makers ervan.

Op zondag 12 september zorgen we bovendien dat er bij het Afrikaanderpark een exemplaar van het POW! WOW! Rotterdam Paspoort gratis voor je beschikbaar is. Daarnaast is de kaart met alle locaties vanaf binnenkort te downloaden en te printen! Zo kun je dus altijd zelf een wandeling langs de kunstwerken maken met wie je wilt en wanneer het jou het beste uitkomt. Veel plezier! Check voor meer informatie over POW! WOW! Rotterdam de website én de Instagram-page.

Geplaatst door bowie op 23 augustus 2021