Miss Angel vuurt een statement af op de wereld met ‘FU PAY ME’

Miss Angel geldt al jarenlang als Belgische belofte en vier jaar na haar eerste serieuze muzikale stappen kondigt ze haar debuutalbum aan. MISS’UNDERSTOOD zal in september verschijnen, maar deze zomer zie je haar al live op grote festivals bij onze zuiderburen. Couleur Café, Rock Zottegem en Suikerrock kunnen zich opmaken voor een show waarin het vocale aspect net zo zwaar weegt als het choreografische.  Nu is er FU PAY ME, de lead single van het album waarmee ze op de cover van onze playlist belandt.

We zagen haar al eens op Fire Is Gold, op haar thuisgrond Linkeroever, compleet afbreken met haar aanstekelijke enthousiasme. En zoals ze daar on stage stond, opent ze nu haar nieuwe video. Sharp as a knife schiet de Antwerpse uit de startblokken. Vol venijn vuurt ze een statement af op de wereld; ze wil betaald  worden voor wat ze nu al betekend heeft voor de muziekindustrie.

In de video zet ze dat kracht bij met grootse bewegingen, fel spittend in de camera totdat… de track plots verandert in een kwetsbaar gebed, waar ook de visuals veranderen en de klanken onder haar stem. Het lijkt een dubbelvideo van twee songs die aanstaande eerste full length. Van pure bravado naar kwetsbaar en klein in enkele minuten; Miss Angel belooft hiermee een veelzijdig debuutalbum. Wij kijken er in ieder geval zeer naar uit.

Verder in de update deze week: Frenna met Dystinct en Davido, NxWorries X Earl Sweatshirt, Vinny X Kingsize, LL COOL J met Rick Ross en Fat Joe, ZWARTEWATER en de tweede single van het album van Common en Pete Rock! Veel luisterplezier:

Geplaatst door bowie op 17 juni 2024