Medici gooit de halve next gen op de possecut ‘Rendez Vous’

Producerduo Medici brengt aanstaande vrijdag een eigen tape uit, waarop veel next gen rappers te horen zijn op zijn producties. Op Say Medici Again, vernoemd naar de audio-tag, staan featurings van jongens als Wally A$M (die onlangs bij Noah’s Ark tekende), Cry, Wakeem, Chun Sensei, Cry, Ocho & Ibs en Bokoedro.

Het mooiste is dat al die rappers ook nog eens op één track zijn gegooid en die heet Rendez Vous. De nieuwste generatie rappers brengt daarop hun saus; de één met pit, de ander laid back en de één met melodie, de ander snoeihard. Wie denkt dat dat geen geheel op kan leveren zit ernaast, want de track is ondanks de verschillende stijlen van de mc’s toch een geslaagde possecut. De mix en master is verzorgd door Kauwboy (Duitenkornuiten), die net als zijn partner Tommy Oost eveneens op de tape te horen is.

En als Deebo op de cam is, kun je er ook een vurige video bij verwachten; hij ging met alle mc’s apart op pad om hun deel te verfilmen in verschillende steden en het resultaat is geweldig.

De tracklist van Say Medici Again check je hieronder.

SAY MEDICI AGAIN - de tracklist