Een luistersessie van Maydien zijn ‘Maytrix’ EP in de nieuwste HIJStakkies

Of het nu in een hippe club of stoffig kantoor is, sommige artiesten doen heel geheimzinnig over hun luistersessies. Maydien is niet zo’n artiest. Hij deelt deze gewoon met heel de wereld in de nieuwste aflevering van de HIJStakkies podcast!

Maydien | HIJStakkies

Jaap bezocht Maydien en producer Mitchell Yard in diens gloednieuwe studio in Amsterdam. Daar liepen ze door alle vijf de tracks van zijn nieuwe Maytrix EP en doken ze uitgebreid in de achtergronden en totstandkoming ervan.

Het resultaat is een unieke luistersessie/making of, vanaf nu te beluisteren in onze podcast HIJStakkies! Dat betekent een exclusieve sneak peek van de plaat die vrijdag uitkomt, en een uitgebreid gesprek over de schaarste aan Engelstalige artiesten binnen de Nederlandse hiphop. Ook gaat het over onverwachtse duetten, Koreaanse fans, Engelse producers en hoeveel guys er nu eigenlijk op die laatste track te horen zijn.

De Maytrix EP van Maydien in zijn geheel checken? Alle vijf de tracks zijn vanaf vrijdag 5 juli te luisteren op iTunes en Spotify.

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 3 juli 2019