Mac Miller gooit ‘raps and things’ over een Thundercat-baslijn

Laatst zagen we een video van A$AP Rocky en Tyler, The Creator die een ‘loosie’ verfilmden in Parijs, nu doet Mac Miller iets soortgelijks. Voordat morgen zijn nieuwe album SWIMMING verschijnt, besloot hij om een video op te nemen waarin hij twee minuten lang rapt op een baslijn van Thundercat.

Mac Miller op WOO HAH! 2017, door Murph

Een al even typische baslijn van die muzikant was ook al te horen op de vorige single What’s The Use van Mac. Het laatste nieuws is dat hij ook met Miller mee op tour gaat en het trio wordt gecompleteerd door J.I.D. Het is dus te hopen dat er meer van dit soort fijne muziek te vinden is op de nieuwe LP en dat de tournee in dezelfde formatie ook Nederland aan gaat doen in de nabije toekomst.

In de nieuwe video zie je de rapper uit Pittsburgh in een studio wat pingelen op een paar keyboards, waarna hij een beat instart die door hemzelf is geproduceerd. Ingetogen, en met een lichte toegevoegde funk door de virtuoos uit Los Angeles, gooit Mac Miller er naar eigen zeggen ‘wat dingetjes’ uit. Zijn bericht op Twitter luidt als volgt: “Here’s some raps and things before the album comes out Friday. Enjoy.”

Bekijk de video hieronder en vergeet niet morgen hier terug te komen om SWIMMING te beluisteren.

Geplaatst door bowie op 2 augustus 2018