Mac Brush expositie bij Rex-N-Undercover release

Rex-N-Undercover
 
De kunstenaars lieten in de expositie Mac Brush zien hoe hun samenwerking zich ontwikkelde van een toegepaste praktijk naar het autonome met twee nieuwe werken bestaande uit schilderkunst en video. De grote doeken zijn gebaseerd op het nummer Ballad Of A Thin Man van Bob Dylan en Justify My Thug van Jay-Z. Jacobs zet zijn beelden neer met verf waarbij hij vlakken van het doek onberoerd laat. In deze vlakken gaat de projectie van de bewegende beelden van Croese door en zo ontstaat Mac Brush.
 
FATFORM, een kunstproject van Fffuck.org en Vinger.nl, is een platform waar lokale en internationale kunstenaars en artiesten elkaar ontmoeten, uitwisselen, tentoonstellen en optreden op een mooie underground locatie in Amsterdam: Het dak op de oude parkeergarage Kleiburg, Amsterdam Zuidoost. Verschillende werelden, zoals de hedendaagse kunst en hiphop bestuiven elkaar daar. 
 
Zo zie je delen van het Zoek Dekking artwork terug in de expositie, waarvan hier onder een fotoreportage te zien is. Als alles goed gaat verschijnt er later nog een fysiek exemplaar van Zoek Dekking waarin het artwork nog meer tot z’n recht komt. Het album is sinds afgelopen vrijdag gratis te downloaden.

Geplaatst door bowie op 16 januari 2012