LJ over zijn come-up in het pre-laptop tijdperk en zijn drive in ‘In The Vault’

In The Vault is de nieuwe podcast-serie van Hiphop In Je Smoel. Presentator Noa Schoffelen gaat daarin wekelijks een 1-op-1 gesprek aan met de meest talentvolle hiphopproducers uit het land. Hoe wisten zij op te vallen en langdurige samenwerkingen aan te gaan met namen als Rasskulz, $KEER & BOO$ en Sevn Alias? En hoe ontwikkelen zij hun stijl door? Wat ligt er allemaal nog in de kluis? Tijd om kennis te delen en alle verhalen uit ‘The Vault’ te halen!

Hoe zou jij reageren als Timbaland een mening dropt over jóuw beat, met vuur-emoji’s erachter? LJ maakte het mee en vertelt erover in de tweede aflevering van In The Vault. Hij vertelt wat één simpele comment hem heeft gebracht en luistert een van zijn beats terug en haalt herinneringen op aan zijn come-up in het pre-laptop tijdperk.

Fast forward en hij heeft een eigen studioruimte in Rijswijk en hij produceert een hele EP voor CHO. Dat alles met dank aan zijn drive en honger. “Ik ben een old soul, CHO is dat ook. Ik wist dat als ik met hem aan de slag zou gaan, dat hij het hard zou vinden.”

Stream:

Geplaatst door bowie op 8 juni 2023