Levels organiseert community based festival op Stadsstrand Vlaardingen

Levels is ontzettend hard aan het groeien. Door middel van hun diverse talentenprogramma’s zijn ze tegen een hoop talent aangelopen uit Rotterdam en omstreken, en die bieden ze maar liefst twee podia op Stadsstrand Vlaardingen. Dit weekend is het zover; op 9 juli is het tijd voor de eerste editie van Levels Festival!

Voor het festival slaat Levels de handen ineen met de Kroepoekfabriek. De organisatie belooft “een grote community day”, vertellen ze. “Waar men kan dansen, chillen, netwerken en natuurlijk talenten kan komen scouten. We hebben dit festival volledige gebouwd op de Levels-community, zonder hoofdacts en met alleen talenten uit Rotterdam. Het zijn púúr de talenten uit onze programma’s. We wilden laten zien dat je een festival kunt organiseren met alleen talent uit deze stad.”

Troeven

Onder het iconische beeld van het stadsstrand, de vuurtorenkap, treden aanstaande zaterdag acts op als Drip James, Death To Akuma & Asurawvlf, Fabz Pi, Bob Spanish en Young Villian. Er zijn cocktails, al dan niet alcoholvrij, en Martijn van Levels belooft goede vibes: “Het is een prachtige locatie met twee area’s, Er zullen genoeg banken en lounges zijn en er is ruimte om een potje te kaarten. Ik beloof hierbij dat ik iedereen vernietig met troeven!”

“We hebben vernomen dat het zaterdag heerlijk weer is, we hebben gratis parkeerplaatsen en ook met het OV is het gemakkelijk te vinden. We starten om 15:00 en gaan door tot 22:00. De entree is gratis, dus mocht je met meerdere mensen willen komen kan dat altijd!”

Nog meer redenen nodig? Dachten we ook niet. We zien je zaterdag bij Levels Festival!

Complete line-up:
Death to Akuma & Asurawvlf, Drip James, Tommy T, Ariéne Sillié, Bryan Richard, DJ Vivi, DJ Sfavor!te, Hunna, Nyarko, Hooge, Tamika Naomi, Axel, Big T, Flav, Razxr Blade, RSF, Seram, Sydney, V1nce, Vlotte Babbel, Ypk Shiva, Fabz Pi, Jephán The One, Josimar, Rappertoire, Tahsin, DJ Nadi Eliza, Bauskii, DJ Afroprof, Yasz Base, Bob Spanish, Eusebio, DJ Honey, Renan, Iszy, Shide, Syl7n, Alisha, Justron, Fhilly, Lemon El Agrio, Luneski, Lyson, Young Villain Donson, Jannick Martin, D’isame en Zouflebouf.
Hosts: Chenneti & Gwindo.

Levels Festival start om 15:00 en is geheel gratis te bezoeken.

Geplaatst door bowie op 5 juli 2022