Verhalen over punk, hiphop en huiszoekingen in de Kladmuur podcast

In het laatste weekend van mei werd in WORM Rotterdam een bijzondere serie gesprekken georganiseerd. Publiek kon er nog niet bij zijn, maar kon vanuit huis volgen hoe Alee Rock live in gesprek met veteranen van de Rotterdamse graffiti. Punkpionier Johannes van de Weert, Ces53, Wessel Wessels en de man achter het vermaarde Graffiti010 passeren de revue.

Kladmuur Hangout

Heb je de livestream gemist? Geen zorgen, de gesprekken verschijnen deze maand allemaal in onze podcast. En om je alvast een indruk te geven, presenteren we vandaag de audio-trailer!

Deze driedelige podcast is een samenwerking tussen Hiphop in je Smoel, WORM Rotterdam en Kladmuur. Samen blikken we terug op de begindagen van graffiti in Rotterdam. Omdat veel van de sleutelfiguren hierin niet altijd even legaal hun kunst maken, zullen sommige van de stemmen die u hoort in deze serie op hun verzoek vervormd zijn, zodat hun anonimiteit bewaard blijft.

In deze trailer hoor je vast een voorproefje van hoe host Alee Rock live vanuit de SLASH Gallery het hoofd koel houdt tussen verhalen over de vroege dagen vol punk, hiphop en huiszoekingen. De rest van de maand juli kun je elke donderdag een nieuwe aflevering checken via onder meer Pocket Casts, Stitcher, Apple Podcasts en Spotify. Abonneer je nu via je favoriete podcast app en mis niks!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 8 juli 2021