Killer Mike is ‘Talk’n That Shit’ op zijn nieuwe track, maar daar twijfelden we al niet aan

Na RUN!, zijn eerste solotrack in tien jaar tijd die eerder dit jaar dropte, is Killer Mike terug. Zijn nieuwe single heet Talk’n That Shit, is geproduceerd door DJ PaulΒ  en TWhy Xclusive en kreeg een videoclip mee welke is geregisseerd door seck.

Die begint met een openingsspeech van Jamie Foxx. “”Het nummer spreekt voor zich. Met de video wilde ik de vrijheid en schoonheid laten zien in dat we can turn up, ondanks alle fuck-shit”, verklaart Killer Mike zelf. “Dat maakt de bourgeoisie nog meer van streek – ondanks al jullie kritiek gaan we vrij leven en blijven lit!”

De visual laat zien hoe de rapper uit Atlanta een steunpilaar van de gemeenschap is. Het belicht ook een aantal organisaties waar hij om geeft: PAW Kids, Bass Reeves Gun Club, Next Level Boys Academy, Youth Build en New Georgia Project. Bekijk hem hieronder.

In ander RTJ-gerelateerd nieuws: redactielid Jaap van der Doelen is bezig met een boek. Zijn boek 𝙆𝙄𝙇𝙇 π™”π™Šπ™π™ π™ˆπ˜Όπ™Žπ™π™€π™π™Ž: 𝙍𝙐𝙉 𝙏𝙃𝙀 π™…π™€π™’π™€π™‡π™Ž π˜Όπ™‰π˜Ώ 𝙏𝙃𝙀 π™’π™Šπ™π™‡π˜Ώ π™π™ƒπ˜Όπ™ π™ˆπ˜Όπ˜Ώπ™€ π™π™ƒπ™€π™ˆ verschijnt in 2023 via UGA Press. Uiteraard houden we je ook daarvan op de hoogte.

En ja, Mike. Laat dat solo-album maar komen.

Geplaatst door bowie op 27 oktober 2022