De naam Rejjie Snow gonst al ruim vijf jaar door de internationale hiphopscene; de Ierse rapper stond dan ook al in Nederland op de laatste editie van BoomDox, trad op tijdens Dour en werkte in 2015 samen met Kaytranada op de track Blakkst Skin.

Dat is zowel de rapper als de producer ogenschijnlijk goed bevallen, want nu is er een nieuwe collabo verschenen. Egyptian Luvr bevat een vintage Kaytra-beat; een baslijn waarbij je een kleine two-step niet kunt laten, vergezeld door heerlijke synthesizers. Het opvallendste? Op de track is een gastbijdrage te vinden van Portland’s own Aminé, die met zijn heerlijk springerige flow een mooi contrast geeft aan het lage stemgeluid van Snow. Een geslaagde collabo tussen Europa, de V.S. en Canada dus, en zangeres Dana Williams maakt de line-up én de track compleet.

Snow’s perfecte oor voor atmosferische instrumentaties en zijn vermogen om daar indrukwekkende nummers van te maken, zorgen er andermaal voor dat de honger naar zijn officiële debuutalbum opgewekt wordt. Die honger gaat naar alle waarschijnlijkheid dit jaar gestild worden, want Rejjie heeft zijn debuut Dear Annie aangekondigd voor een release in dit kalenderjaar.