Jonna Fraser kondigt Blessed For Life Concert aan: 18 mei 2023 in AFAS Live

Jonna Fraser, het hitkanon uit Zaandam, tilt zijn carrière bijna een decennium na de start ervan naar een nieuw niveau. Op donderdag 18 mei 2023 speelt hij zijn grootste show tot nu toe. Dan geeft hij namelijk het speciale Blessed For Life Concert in de Amsterdamse AFAS Live! De pre-registratie voor tickets is meteen geopend. Op vrijdag 27 januari om 10:00 start de kaartverkoop.

Van Frenna tot Yade Lauren en van Maan tot Re-Play. Op het oog een rij uiteenlopende artiesten, maar mét gemeenschappelijke deler; allemaal gingen ze de samenwerking aan met Jonna Fraser. De artiest, voluit Jonathan Jeffrey Grando, geldt al jaren als een van de meest veelzijdige zangers annex rappers van Nederland. Of je nou strakke raps op bombastische beats wenst, kalm wilt luisteren naar zwoele soul of wilt dansen op zomerse festivalhits; het zit in zijn oeuvre. Hij werd bekend als onderdeel van het collectief New Wave, dat in 2015 een gelijknamig album opnam op Schiermonnikoog. Daarna groeide Jonna al snel uit tot een gewilde naam in de Nederlandse rapscene. Zijn hits groeiden uit tot klassiekers. ‘Ik Kan Je Niet Laten’, ‘Do Or Die’ en ‘Ik Kom Bij Je’: ze zitten bij fans, club-bezoekers en festivalfans in het hoofd en in de benen.

Jonna Fraser tijdens WOO HAH! 2017, door Murph

Want dat Jonna Fraser zijn publiek kan laten dansen met zo’n arsenaal aan hits staat buiten kijf. Ook op het podium groeide hij in de afgelopen jaren uit tot fenomeen. Het zwoele karakter van zijn stem klonk al door op grote festivals als Lowlands en Pukkelpop, maar ook tijdens zijn eigen concerten in Paradiso. Hij verzamelde een aantal fantastische muzikanten om zich heen. Die live-band omlijst hem met warme klanken. De emotie in de soul, maar ook de party met de hits; Jonna belooft een dynamisch concert.

Tijdens mijn grootste concert tot nu toe ga ik het publiek meenemen langs dé twee elementen die mijn performance maken. Ik ga proberen de emotie bij je naar boven te halen, om je het volgende moment volledig te laten verdwalen in de turnup. Ik kan niet wachten. We zijn Blessed For Life!” – Jonna Fraser

Jonna Fraser: Blessed For Life Concert
18 mei 2023
AFAS Live, Amsterdam (Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam)
Tickets: € 40,- (regular), € 68,- (Golden circle)
Pre-sale start op vrijdag 27 januari 2023 om 10:00 via: www.jonnafraserlive.nl

De ultieme throwback krijg je met ons interview met Jonna uit 2015.

Geplaatst door bowie op 25 januari 2023