Jaguar Wright feat Black Thought -Ain’t Nodoby Playin’

First cut: Ain’t Nodoby Playin’ van Jaguar Wright en Black Thought. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen groot aanhanger ben van het genre r’n’b jaren negentig. Daarentegen dig ik de emcee Black Thought zeer zeker wel. Ik was dan ook aardig verrast door het resultaat van deze samensmelting: dope! Het nummer gaat over dat teveel rappers/artiesten verkeerd met hun zuurverdiende geld en roem om te gaan en ineens niet meer, of juist wel, ghetto zijn. Playin’ i guess. Dope beat, lyrics van BT zijn vet en vocalen van JW zijn goed om aan te horen. Ik vraag mij wel af waarom er ook een ‘norap’ versie opstaat, zonder BT verliest het nummer aardig wat kracht, maar niet iedereen zal ervan houden hou ik mezelf maar voor. Combinaties als deze bevallen mij altijd goed, net zoals de I’ve Commited Murder van Gangstarr, Mos Def & Macy Gray. Aanrader dus.

Geplaatst door bowie op 31 december 2001