Statement van de auteur:

Op deze plek stond eigenlijk een heel uitgebreid interview met Gerson Heiland alias hiphopartiest KIMAN, die betrokken zou zijn bij het Wu-Tang Clan-album Once Upon A Time In Shaolin. Hij deed daarin een aantal zeer opvallende uitspraken over- en beschuldigingen aan het adres van Cilvaringz.
We hebben vóór publicatie geprobeerd hoor en wederhoor toe te passen, maar kregen geen contact met de andere partij. Gelukkig is dat wel gelukt ná de publicatie. Op basis daarvan hebben we besloten het artikel na twee dagen offline te halen. Onze agenda en contentplanning zorgden voor een te snelle plaatsing, waarvoor we graag de hand in eigen boezem steken.
Hiphop In Je Smoel is niet het platform voor roddeljournalistiek. We zijn integer en verwachten dat ook  van de artiesten die we spreken voor onze artikelen. Helaas worden in het originele artikel aantijgingen gedaan, waar door nieuwe aan ons verschafte informatie twijfel over gerezen is.
Het is onze journalistieke plicht om verhalen van twee kanten te belichten. Uit respect voor beide partijen zullen we niet openlijk in details treden. Echter is één ding duidelijk; op dit moment is het voor ons het beste om het artikel onleesbaar te maken.

Meer Interviews